Termékeinkkel a természetes szépség és hatékonyság
tökéletes harmóniájára törekszünk a bőrápolás világában.

Üdvözöljük az Institut Esthederm, a NAOS prémium márkájának hivatalos weboldalán, ahol olyan elhivatott partnereket keresünk, akikkel együtt hozhatjuk el a szépség és egészség forradalmát!

Esthederm termékeinkkel a természetes szépség és hatékonyság tökéletes harmóniájára törekszünk a bőrápolás világában.

Az Institut Esthederm minden egyes termékében képviseljük a luxust és minőséget. Egyediségünk az ökobiológia megközelítésben rejlik, ahol a szépség és az egészség összefonódik. Magyarországon az Esthederm márkával három éve, Franciaországban azonban már évtizedek óta a szépségápolás egyik kiemelkedő márkájaként vagyunk jelen. Az „Age Beautifully” számunkra annyit jelenti, hogy a szépség örök, és az egészséges bőr mindig ragyogó!

Extra szolgáltatások Partnereink számára

Kiemelkedő lakossági termékpalettánk mellett, számos exkluzív szolgáltatást is biztosítunk partnereinknek számára:

Orvosi háttér: az Esthederm mögötti tudományos hátteret, sejtszintű tudományos kutatások garantálják, ezáltal biztosítva termékeink hatékonyságát és biztonságát minden bőrtípus számára.

Látogatói támogatás: személyes és szakmai támogatást nyújtunk partnereinknek a megfelelő termékek kiválasztásában, továbbá segítünk a megfelelő információk átadásában, feldolgozásában.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a márka, vegyél részt ingyenes bemutatkozó tréningünkön Kóczián Rita budapesti szalonjában:

A bemutatkozó tréning helyszíne: 1111 Budapest, Budafoki út 17/B III/5
A tréning időpontjait a linken találod.

A márka és kezelések prezentációján túl, lehetőséged lesz:

Kipróbálni az Institut Esthederm termékeinket,
Megtanulni a kezelési protokollokat,
Kötetlen beszélgetés keretében feltenni kérdéseidet.

Kozmetikai csatorna: széleskörű partnerkapcsolati rendszerrel rendelkezünk, így számos lehetőséget kínálunk a megfelelő szakmai fejlődésre.

Kiemelkedő termékek: az Age Proteom, a Cellular Water Mist és a NAOS további világszabadalmai, az egyedi technológiáink által biztosított innovatív megoldásokkal erősítik termékeink egyediségét.

Kapcsolattartás és fejlődés: folyamatos kapcsolattartást, hűségprogramokat, egyéni motivációs megoldásokat, valamint ingyenes elméleti és gyakorlati képzéseket kínálunk partnereinknek. Master Class programsorozatunk és nyílt napjaink pedig lehetőséget biztosítanak a fejlődésre és tudásmegosztásra!

„Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak egy instant megoldást tudjak adni a vendégeimnek, hanem valóban hasson a bőr működésére, egészségére egy-egy termék vagy kezelés.
Hiszek abban, hogy a szép bőr csak akkor szép, hogy ha az egészséges is.”

Bakos Anikó – Esthederm mesterkozmetikus

„A kezelések után a bőröm teljesen megújul, feltöltődik, ragyogóvá váik,
ez pedig jelentősen hozzájárul egy nő önbizalmához!”

Renka Julianna – Esthederm kozmetikai vendég

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az Institut Esthederm a kozmetikusok számára nem csupán egy márka,
hanem egy hűséges partner a szépség és egészség területén.

A tudományos háttérnek köszönhetően termékeink garantáltan hatékonyak, míg szolgáltatásaink széles skálája segít abban, hogy a kozmetikus partnereink kiemelkedő eredményeket érjenek el és vendégeik elégedettek legyenek. Egyedülálló szabadalmaink a vendégek kortalan szépségének tudományos hátteréül szolgálnak, hiszen bármilyen típusú is a bőre, mi sejtszintű támogatást nyújtunk fiatalságuk megőrzése, egészségének megóvása érdekében.

Kozmetikai kezeléseinkről, arcápoló és fényvédő termékeinkről még több információ itt található:

Esthederm arcápolás
Esthederm fényvédelem
Kozmetikai kezelések

Amennyiben kozmetikai partnerünk szeretne lenni és kérdése van, forduljon az Esthederm kozmetikai divíziójához a kozmetika@esthederm.hu e-mail címen, vagy az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével!

9 + 2 =

Csatlakozzon az Esthederm családjához!