Institut Esthederm
Exceptional skincare

 

N°1

KONZULTÁCIÓ

Az Institut Esthederm szépségterapeuta célirányos kérdések megválaszolásának segítségével vázolja fel a kezelést megelőző diagnózist. Ezen diagnózis alapján kerülnek megbeszélésre a bőrrel kapcsolatos elvárások, és ennek segítségével határozzuk meg a kezelés típusát is.
A kezelés meghatározásánál, a biológiai koron túl, az is figyelembe van véve, hogy milyen a vendég életvitele, és bőrének mire van leginkább szüksége.

N°2

AZ INSTITUT ESTHEDERM EDUKÁCIÓS MEGKÖZELÍTÉS FELVÁZOLÁSA

Az Institut Esthederm szépségterapeuta felvázolja a kezelés folyamatának lépéseit, ismerteti a tudományos alapelveket és azok bizonyított hatásait, eredményeit.

N°3

PRECÍZ, RELAXÁLÓ KEZELÉS

A szépségterapeuta gondoskodik a vendég kényelméről a teljeskörű ellazulás érdekében. A kezelés minden bőrtípus esetén egy kellemes és egyben hasznos Institut Esthederm mélytisztító rituáléval kezdődik, melynek következtében láthatóvá válik a természetes arcbőr. A megtisztult felhám vizuális, majd tapintással történő vizsgálatát követően, lehetőség nyílik egy még precízebb diagnózis felállítására.

A felállított diagnózis figyelembevételével, a szépségterapeuta speciális, személyre szabott technikákat alkalmaz és gondosan összeállított hatóanyagokkal kezeli az arcbőrt.

N°4

AJÁNLÁS ÉS TANÁCSADÁS

Az Institut Esthederm különleges technikáinak köszönhetően 1978 óta a világ meghatározó szépségipari márkái közé tartozik. A maximális hatékonyság érdekében a szépségterapeuta lehetővé teszi ezen technikák személyre szabott elsajátítását a vendégek számára.