Institut Esthederm
Exceptional skincare

 
Esthederm : Jean Noël Thorel
Esthederm : Eau Cellulaire

Az Esthederm mára olyan márkává vált, amely segít a nőknek tudatosan megküzdeni a bőröregedés jeleivel és tüneteivel, megbízható társ bőrük fiatalságának megőrzésében.

A Cellular Water (a bőrben található víz által ihletett Celluláris víz), a Repair (bőrregeneráló), UVinCellium (szűrőmentes sejten belüli védelem), a Time Control System (antioxidáns) szabadalmaink az öregedésgátló termékcsalád legfejlettebb megoldásai közé tartoznak.

A bőrflóra és ökoszisztémája, mikrobiomja kutatásában úttörőnek számít saját fejlesztésű professzionális tisztítómódszerünk, az Osmoclean, amelynek hatékonyságát a szépségipar számos szakembere igazolja. A csontkovács és gyógytornász szakemberekkel közösen kifejlesztett spa kezeléseink eredményei még a legigényesebb hölgyek szívét is meghódítják.
Formuláink hatékonyságának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően elnyertük a szépségipar szakemberinek bizalmát és tiszteletét, valamint felhasználóinak hűségét és elköteleződését, így az Institut Esthederm mára a bőrápolás és fényvédelem területének vezető szereplőjévé vált. Hathatós segítség minden nő számára, aki szeretné megőrizni bőre fiatalságát.

Az öregedésgátló termékcsalád legfejlettebb megoldásai.