Institut Esthederm
Exceptional skincare

 

Esthederm : Exception Institut Esthederm
Esthederm : Lift & Repair

Az Esthederm termékek használatával bőre visszanyeri eredeti szépségét!

MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ AZ INSTITUT ESTHEDERMET?

Az élet és a napfény ihlette professzionális szépségápolás teszi az Esthedermet semmihez sem hasonlítható márkává, amelynek nincs szüksége harsány reklámokra, hiszen az elégedett nők egymás közt adják tovább tapasztalataikat. Azok a nők, akik azért kezdték el használni az Esthederm termékeit, mert napfény ihlette, minőségi arcápolásra vágytak és arra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ők megbízható támogatóként tekintenek a márkára, amelynek egyedülálló szakértelme megváltoztatta bőrük minőségét, és végre feltárta annak természetes szépségét.

Bőre képes tovább megőrizni fiatalságát!

Bőre tükrözi azon alkotósejtek ezreit, amelyek védelemmel látják el a külső behatásokkal szemben. Minden egyes sejt magában hordoz olyan, az évezredek során kifejlődött képességeket, mint a környezethez való alkalmazkodás, azonban meg kell birkóznia az öregedés, a külső stressz-faktorok, valamint az életmód okozta nehézségekkel is.

Az Esthedermmel bőre bármikor, bármely életkorban kihozhatja a legtöbbet a sejtjeiben lakozó erőből.

Eredeti szépségének megőrzése érdekében kifejlesztettük célzottan a bőr egészségét támogató vizünket, amelybe a napfény erejét is belekomponáltuk. Készítményeink, amelyek megőrzik a bőr egészségét, folyamatos védelmet nyújtanak az öregedés ellen, optimalizálják a sejtek anyagcseréjét, és erősítik a bőr környezeti stresszel szembeni védekezőképességét.