Institut Esthederm
Exceptional skincare

 
Esthederm : La science cellulaire
Fejlett szaktudásunknak és sejt-erőforrásokban való jártasságunknak köszönhetően egyedülálló módszert fejlesztettünk ki a fiatalság megőrzésére, amely egyúttal a bőr egészségét és szépségét is óvja.


Arra törekedve, hogy a bőröregedést kezelő leginnovatívabb kozmetikai megoldásokat nyújthassuk, az Institut Esthederm olyan fontos területekre fókuszálta kutatásait, mint a hidratáció, a bőrstimuláció, a napfény elleni védelem és a túlzott pigmentáció.
Kutatóink ezeken a területeken továbbfejlesztették szaktudásukat és módszereiket, hogy jobban megérthessék az egészséges bőr élettanát és a környezethez való alkalmazkodási mechanizmusait.
Azonosították a legeredetibb szinergiákat, ezáltal optimális eredményeket kínáló megoldásokat nyújtanak az öregedés elleni harcban.

INSTITUT ESTHEDERM SZABADALMAK ÉS TECHNOLÓGIÁK

1

CELLULAR WATER, CELLULÁRIS VÍZ TECHNOLÓGIA
MEGŐRZI A BŐR FIATALOS ÜDESÉGÉT

AZ INSTITUT ESTHEDERM EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIÁJA

Ezt az egyedülálló vizet, amit a bőrünkben található víz ihletett, minden Esthederm formulában felhasználjuk. A Cellular Water, azaz a Celluláris víz optimalizálja a sejtek anyagcseréjét és a bőrápolás hatékonyságát.

2

TIME CONTROL SYSTEM SZABADALOM

YOUTH PROTECTION,
LASSÍTJA A BIOLÓGIAI ÖREGEDÉST

Fenntartja a fiatal sejtek energiahatékonyságát és küzd az oxidációs stressz ellen.

3

REPAIR TECHNOLÓGIA

REGENERÁLÓ AKTÍV ÖSSZETEVŐK MAGAS KONCENTRÁCIÓJA

Fokozza a kollagén- és elasztin termelést. Szabályozza és gátolja a bőr minőségének romlását. Biztosítja a kollagénrostok felépülését és fokozza működésüket a feszesebb szerkezetű bőrért.

4

OSMOCLEAN TECHNOLÓGIA

HELYREÁLLÍTJA A BŐR ÖKOSZISZTÉMÁJÁT

Béta-defenzin termelésének köszönhetően aktiválja a természetes védekező-rendszereket, amelyek a bőr természetes fertőtlenítőszereként szolgálnak, ezáltal semlegesíti a kártékony flórát (a nemkívánatos baktériumokat). Védi a bőr számára elengedhetetlenül fontos bőrflórát.

5

GLOBAL CELLULAR PROTECTION
SZABADALMAZOTT TECHNOLÓGIA ÁLTALÁNOS SEJTVÉDELEM
SZŰRŐMENTES SEJTEN BELÜLI VÉDELEM:

SZABADGYÖK-MENTES

A bőr antioxidáns képességeinek fokozásával megóvja a sejteket a szabadgyökök túl nagy mennyiségétől.

GYULLADÁSGÁTLÓ VÉDELEM

Serkenti a bőr természetes gyulladásgátló mechanizmusait. Az ismétlődő mikrogyuladásokkal járó jelenségek felgyorsítják a bőr öregedési folyamatát és túlzott pigmentációt okozhatnak.

DNS-VÉDELEM

Védekező-mechanizmusai optimalizálása által helyreállítja a bőr DNS-épségét.

Esthederm : La science de la jeunesse

FORMULAKÉSZÍTÉSI SZABÁLYAINK

Mindig tiszta molekulákkal dolgozunk, amik tiszteletben tartják a bőr ökoszisztémáját, újra aktiválják az anyagcseréjét, védik a természetes erőforrásait és visszaállítják eredeti állapotát. Ezeket a molekulákat nagyon szigorú feltételek alapján szelektáljuk:

TOLERANCIA ÉS VÉDELEM

 Az Institut Esthederm elkötelezett annak érdekében, hogy a formula minden stádiumában biztosítsa a toleranciát és védelmet, és a kockázatmentes hatékonyság érdekében tiszteletben tartsa a bőr élettani állandóit.

BIZTONSÁG ÉS HATÉKONYSÁG

Az összetevőket két fő szempont alapján választjuk ki: biztonság és igazolt hatékonyság. Hatásmechanizmusuknak tiszteletben kell tartania és optimalizálnia kell a bőr természetes mechanizmusait, hogy így hosszú távon „megtanítsák” az egészséges működésre.

AZ AKTÍV ÖSSZETEVŐK TISZTASÁGA ÉS NYOMON KÖVETHETŐSÉGE

Az Esthederm a lehető legtisztább molekulákat használja, a megfelelő mennyiségben. Az összetevők nyomon követhetősége alapszempont.