Institut Esthederm
Exceptional skincare

BALANCE SENSI – kiegyensúlyozó kezelés érzékeny bőrre Balance kezelés érzékeny bőrre

Nyugtatja az érzékeny bőrt és csökkenti a mikrogyulladás okozta öregedési folyamatokat.
BALANCE SENSI – kiegyensúlyozó kezelés érzékeny bőrre Balance kezelés érzékeny bőrre

Mi a BALANCE SENSI - kiegyensúlyozó kezelés érzékeny bőrre?


Egyedülálló, rendkívül gyengéd kezelés, kifejezetten irritált, érzékeny bőrre optimalizálva.


Mikor ajánlott a Balance kezelés érzékeny bőrre?


Az érzékeny bőr folyamatos kihívásoknak van kitéve, hiszen szinte valamennyi külső hatás irritálhatja, ami mikrogyulladásokat okoz, felgyorsítva a bőr öregedési folyamatát. A Balance Sensi kezelés ezzel veszi fel a harcot, korosztálytól függetlenül. A kúra havi ismétlése egyenletes szinten tartja az érzékeny bőr egészségét, helyreállítja a harmóniáját és hosszú időn át megőrzi fiatalságát.


Mi történik az első konzultáción?


A kezelés előtt kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre tulajdonságainak megismerésével személyre szabott ápolást nyújtson, továbbá ismerteti az érzékeny bőr számára kialakított Balance kezelés lépéseit és hatásait.


Felkészülés a kezelésre


A kozmetikai kezelések esetében önnek nincs különösebb tennivalója.


Mi történik a kezelés során?


A Balance Sensi kezelés első lépéseként kozmetikusunk előkészíti a bőrt, megtisztítja a szennyeződésektől az Esthederm gyengéd tisztító rituáléját alkalmazva, majd akupresszúrás technikákkal és celluláris vízzel ellazítja az arcizmokat, energizálja a sejteket. Ezután felviszi a különleges kombinációjú E-vitamin szérumot, amivel egyensúlyba hozza és megnyugtatja az irritált érzékeny arcbőrt, és az antioxidánsokat tartalmazó arcolajjal finom, relaxáló masszázst végez. A táplálást és extra nyugtatást az intenzív E-vitaminos krémmaszk biztosítja. A hatóidő lejárta után következik a bőr helyreállítása a megfelelő termékekkel, végül pedig kozmetikusunk lezáró ápolást végez a nyugtató biomimetikus krémmel és fényvédő termékkel. A kezelés semmilyen kellemetlenséggel nem jár.


Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?


A kezelésnek köszönhetően azonnal érezhető, ahogy az érzékeny, irritált arcbőr megnyugszik.  A hatóanyagok segítenek megvédeni azon külső stresszfaktorokkal szemben, amelyek az érzékeny bőr mikrogyulladás okozta bőröregedési folyamataiért felelősek. A bőr azonnal egészségesebbé, ragyogóbbá válik, a kezelés megismétlését kéthetente egyszer vagy havonta egyszer javasoljuk.


Utókezelés, otthoni bőrápoló rituálé


A Balance kezelés után a megszokott napi teendők nyugodtan végezhetők. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.

Értékelés

Légy az első és értékeld a terméket

Write Your Own Review

Értélkelés írásához,
kérjük jelentkezz be! vagy