Institut Esthederm
Exceptional skincare

Hidratáló antioxidáns kezelés BALANCE HYDRA – Hidratáló antioxidáns kezelés

Azonnali látványos, a fiatal arcbőrnek megfelelő hidratáltságot eredményez.
Hidratáló antioxidáns kezelés BALANCE HYDRA – Hidratáló antioxidáns kezelés

Mi a Hidratáló antioxidáns kezelés?


Különleges, relaxációs kezelés, amely nemcsak mélyen hidratálttá teszi a bőrt, de helyreállítja a harmóniáját és megőrzi fiatalságát is.


Mikor indokolt a Hidratáló antioxidáns kezelés?


Bőrünk a stressz miatt és az életkor előrehaladtával egyre kevésbé hidratált, megjelennek rajta a finom ráncok, barázdák. Ahhoz, hogy a mélyhidratáltságot visszanyerjük, nem elég a sok folyadék bevitele a szervezetünkbe, hanem olyan hatóanyagokkal is meg kell támogatnunk bőrünket, amelyek sikeresen veszik fel a harcot az öregedés jeleit okozó szabadgyökök ellen. A BALANCE HYDRA - Hidratáló antioxidáns kezelés olyan különleges hatóanyagokat tartalmaz, mint a celluláris víz, a tengeri alga, vagy a tetrapeptidek, amelyek élettel telivé, ragyogóvá teszik a bőrt. A kezelés minden korosztálynak és bőrtípusra ajánlott, de igazi csodát a vízhiányos bőrrel tesz, hiszen egyensúlyba hozható általa a bőr hidratáltsága és fiatalsága.


Mi történik az első konzultáción?


A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre tulajdonságainak megismerésével személyre szabott ápolást nyújtson. Ismerteti a Hidratáló antioxidáns kezelés lépéseit és hatásait.


Felkészülés a kezelésre


A kozmetikai kezelések esetében önnek nincs különösebb tennivalója.


Mi történik a kezelés során?


A 45 perces kezelés első lépéseként kozmetikusunk megtisztítja a bőt, majd energizálja és egyensúlyba hozza a mikrobiomját. Ezután következik a különleges CELLULAR WATER szabadalommal ellátott hidratáló és antioxidánsokat tartalmazó hatóanyagok felvitele és bőrbe juttatása. Energizáló, relaxáló, könnyed lifting masszázzsal tölti fel a bőrt. Végül kozmetikusunk lezáró ápolásként egy intenzív hialuronsavas krémmaszkot alkalmaz, majd hidratáló készítményeket és fényvédőt visz fel. A kezelés semmilyen kellemetlenséggel nem jár, sőt garantált a relaxált állapot és a kipihentség érzése.


Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?


A kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal és intenzíven hidratálttá válik, visszatér a fénye és rugalmasabb lesz. A hidratáció hatására a finom ráncok és barázdák feltöltődnek. A kezelés kúraszerűen, heti egy alkalommal vagy folyamatosan, havonta egyszer ajánlott. A hatékonyság növelése érdekében orvos-esztétikai beavatkozásokat megelőzően is alkalmazhatjuk.


Utókezelés és otthoni bőrápolási rituálé


A Hidratáló antioxidáns kezelés után ön nyugodtan végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket. 

Értékelés

Légy az első és értékeld a terméket

Write Your Own Review

Értélkelés írásához,
kérjük jelentkezz be! vagy