Institut Esthederm
Exceptional skincare

OSMOCLEAN Osmoclean hidratáló tonik 30ml

"A smink eltávolítása a bőrápolási rutin első lépése, hogy a bőr hosszabb ideig megőrizhesse fiatalságát. Az Osmoclean hidratáló kíméletesen távolítja el a
sminket és a szennyeződéseket. Azonnali felüdülést nyújt.
Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát."
OSMOCLEAN Osmoclean hidratáló tonik 30ml
Tökéletesen tisztítja a bőrt a nagy toleranciájú tisztító alapnak köszönhetően, amely eltávolítja a szennyeződéseket, miközben tiszteletben tartja a hidrolipid film egyensúlyát.
Hatás
A Hidratáló tonik tökéletes tisztítást és sminkeltávolítást biztosít, miközben tiszteletben tartja a bőr nedvességtartalmát.
Kinek? Milyen bőrre?
Normáltól a száraz bőrig. Érett, kiszáradt vagy feszülő érzetű bőrre.
Használati utasítás
Vigye fel egy vattakorong segítségével a tiszta és száraz arcbőrre és nyakra a smink teljes eltávolítása érdekében. Ne öblítse le.
Eredmény
A bőr azonnal tonizálódik, tisztává és egészségessé válik. Teljesen eltávolítja a sminket. 90%-ban nyugtatja a bőrt és puhává válik, 100%-ban frissít.
Értékelés

Légy az első és értékeld a terméket

Write Your Own Review

Értélkelés írásához,
kérjük jelentkezz be! vagy

Összetevők

Összetevők:

AQUA/WATER/EAU*, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CARNOSINE, ALGAE EXTRACT, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, PEUMUS BOLDUS LEAF EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [ES019] *CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/MINERAL SALTS)