Institut Esthederm
Exceptional skincare

Find all the news of Institut Esthederm

Híreink

Institut Esthederm hírek

Megérkeztek karácsonyi bőrápoló csomagjaink

Szerezd be az Institut Esthederm bőrápolási csomagjainak egyikét és csempéssz fiatalságot a karácsonyfa alá!
Institut Esthederm Intensive Hialuronsavas szett:
- Intensive Hialuronsavas Krém
- Intensive Hialuronsavas Szemkörnyékápoló
Institut Esthederm Lift & Repair szett:
- Lift & Repair Krém
- Lift & Repair Szemkörnyékápoló
Age Proteom Advanced Szérum szett:
- Age Proteom Advanced Szérum
- Elegáns neszesszer

Őszi – téli újdonságok, karácsonyi kedvezmény

Újdonságunk: a C2 - VITAMINOS KONCENTRÁTUM Fedezze fel az Esthederm újdonságát, az INTENSIVE C2 – VITAMINOS KONCENTRÁTUM-ot! Már kapható az első Institut Esthederm szérum, amely kétféle C-vitamint kombinálva tartós hatást biztosít és láthatóan javítja a bőr minőségét. Különlegessége, hogy a használat során frissen aktiválódik a kéttartályos flakonnak köszönhetően az optimális hatékonyság érdekében.

ÚJ UTÁNTÖLTŐ KAPSZULÁINK MÁR ELÉRHETŐEK

Fedezze fel az Esthederm új utántöltő kapszuláit! Az Intensive Hialuronsavas krém 50ml és az Excellage krém 50ml mellé mostmár ökobarát utántöltő is kapható, amit úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjen az eredeti krém tégelyébe. Így könnyen az eredeti tégelyből csupán egy mozdulattal kicserélhető.

KARÁCSONYI CSOMAGOK

Ha még nem találta meg a tökéletes ajándékot karácsonyra, nekünk van egy jó ötletünk! Lepje meg szeretteit vagy ajándékozza meg saját magát az ünnep alkalmából. Az Esthederm karácsonyi bőrápoló csomagok közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen a cél a hidratáció, a feszesítés, a ránctalanítás, a táplálás vagy a bőrtömörség és ragyogás fokozása.

Esthederm Intensive Hialuron karácsonyi csomag
(1 db Intensive hialuronsavas krém 50ml + 1 db Intensive hialuronsavas szemkörnyékápoló 15ml)

Esthederm Lift&Repair karácsonyi csomag
(1 db Lift & Repair absolute ránctalanító krém lifting hatással 50ml + 1 db Lift & Repair ránctalanító szemkörnyékápoló 15ml)

Esthederm Excellage karácsonyi csomag
(1 db Excellage krém 50ml + 1 db Excellage szemkörnyékápoló 15ml)

Mindenképp megéri most vásárolni, hiszen csomagajánlataink keretében a második termék féláron lehet az Öné!

Lift&Repair termékcsalád

A lifting-hatás megfelelő elérése és serkentése a szépségápolás alapvetése, ehhez kínálunk tudományosan fejlesztett termékcsaládot, amelynek használatával sima, tonizált és kontúrozott arcvonások érhetők el. Ismerd meg jobban!

Excellage termékcsalád

Az Excellage termékcsalád serkenti a sejtek kommunikációját, valamint a szöveti kohézió és a bőrtömörség helyreállítását. Megerősíti a bőr védelmi funkcióját, így fokozza a ragyogást és intenzíven táplálja a bőrt. Fedezd fel az új Excellage krémet, szérumot és szemkörnyékápolót!

Június 27 - A mikrobiom világnapja

Bőrünk egészséges működéséhez elengedhetetlen a védelmi funkciójának megfelelő ápolása és fenntartása. Tudj meg többet a mikrobiom szerepéről és az az Esthederm Celluláris Víz Tartalmú Arcpermet jótékony hatásairól!

Díjnyertes az Instensive hialuronsavas krém

A Marie Claire Hungary Beauty Awards 2021 versenyen a zsűri díj nyertese lett "A legjobb gyógyszertári nappali arckrém" kategóriában az Institute Esthederm Intensive hialuronsavas krém.

Intensive Propolisz+ termékcsalád

Az Intensive Propolisz+ termékeket a felnőttkori problémás, fénylő, mitesszeres bőrre, a ráncok és a maradandó hegek kezelésére fejlesztettük ki. Ismerd meg jobban!

Intensive hialuronsavas szérum

Díjat nyert az ESTHEDERM!

A GLAMOUR Glammies 2021 "A legjobb arcápoló (luxus)" kategória nyertese lett az Intensive hialuronsavas szérum.

Celluláris víz

CELLULÁRIS VÍZ TARTALMÚ ARCPERMET

Celluláris víz tartalmú arcpermet antioxidánsokkal olyan hatékony, mint egy szérum. Fenntartja a bőr védekezőképességét, hogy hogy hosszú távon egészséges maradjon.

Fényvédelem

A FÉNYVÉDELEM ÉS A FÉNY OKOZTA HIPERPIGMENTÁCIÓ SZAKÉRTŐJE

Az Institute Esthederm fényvédő termékeit a bőrünk optimalizálására tervezték, így egy kifinomult, egészséges sejtvédelmi rendszerrel védenek a Nap okozta negatív hatásokkal szemben. A hiperpigmentációt kezelő és megelőző termékek kettős biológiai hatással bírnak: korrigálják a pigmentsejtek – melanociták aktivitását és specifikus diszfunkcionális sejtkommunikációjukat az epidermális sejtekkel, a keratinocitákkal.

Intensive arcápolás

INTENSIVE HIALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ SZÉRUM

Fedezd fel az Institut Esthederm Új fejlesztését, az Intensive hialuronsavas szemkörnyékápoló szérumot! Az Intensive hialuronsavas szemkörnyékápoló az első olyan termék a márka portfóliójában, amely csökkenti. Csökkenti a szem alatti karikákat, táskákat, kisimítja a ráncokat és intenzíven hidratál a fiatalabbnak kinéző és üde tekintetért.