Institut Esthederm
Exceptional skincare

Find all the news of Institut Esthederm

Híreink

Institut Esthederm hírek

Esthederm napok

2022. október 6. és 16. között kerül megrendezésre az Esthederm napok. Az Esthederm termékekre 20% kedvezményt biztosítunk az ajánlott bruttó fogyasztói árból. A kedvezmény elérhető az Esthedermet forgalmazó partnereknél (kozmetikák, patikák és webshopok).

Lift&Repair termékcsalád

A lifting-hatás megfelelő elérése és serkentése a szépségápolás alapvetése, ehhez kínálunk tudományosan fejlesztett termékcsaládot, amelynek használatával sima, tonizált és kontúrozott arcvonások érhetők el. Ismerd meg jobban!

Excellage termékcsalád

Az Excellage termékcsalád serkenti a sejtek kommunikációját, valamint a szöveti kohézió és a bőrtömörség helyreállítását. Megerősíti a bőr védelmi funkcióját, így fokozza a ragyogást és intenzíven táplálja a bőrt. Fedezd fel az új Excellage krémet, szérumot és szemkörnyékápolót!

Június 27 - A mikrobiom világnapja

Bőrünk egészséges működéséhez elengedhetetlen a védelmi funkciójának megfelelő ápolása és fenntartása. Tudj meg többet a mikrobiom szerepéről és az az Esthederm Celluláris Víz Tartalmú Arcpermet jótékony hatásairól!

Celluláris víz

CELLULÁRIS VÍZ TARTALMÚ ARCPERMET

Celluláris víz tartalmú arcpermet antioxidánsokkal olyan hatékony, mint egy szérum. Fenntartja a bőr védekezőképességét, hogy hogy hosszú távon egészséges maradjon.

Intensive hialuronsavas szérum

Díjat nyert az ESTHEDERM!

A GLAMOUR Glammies 2021 "A legjobb arcápoló (luxus)" kategória nyertese lett az Intensive hialuronsavas szérum.

Díjnyertes az Instensive hialuronsavas krém

A Marie Claire Hungary Beauty Awards 2021 versenyen a zsűri díj nyertese lett "A legjobb gyógyszertári nappali arckrém" kategóriában az Institute Esthederm Intensive hialuronsavas krém.

Intensive Propolisz+ termékcsalád

Az Intensive Propolisz+ termékeket a felnőttkori problémás, fénylő, mitesszeres bőrre, a ráncok és a maradandó hegek kezelésére fejlesztettük ki. Ismerd meg jobban!

Fényvédelem

A FÉNYVÉDELEM ÉS A FÉNY OKOZTA HIPERPIGMENTÁCIÓ SZAKÉRTŐJE

Az Institute Esthederm fényvédő termékeit a bőrünk optimalizálására tervezték, így egy kifinomult, egészséges sejtvédelmi rendszerrel védenek a Nap okozta negatív hatásokkal szemben. A hiperpigmentációt kezelő és megelőző termékek kettős biológiai hatással bírnak: korrigálják a pigmentsejtek – melanociták aktivitását és specifikus diszfunkcionális sejtkommunikációjukat az epidermális sejtekkel, a keratinocitákkal.

Intensive arcápolás

INTENSIVE HIALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ SZÉRUM

Fedezd fel az Institut Esthederm Új fejlesztését, az Intensive hialuronsavas szemkörnyékápoló szérumot! Az Intensive hialuronsavas szemkörnyékápoló az első olyan termék a márka portfóliójában, amely csökkenti. Csökkenti a szem alatti karikákat, táskákat, kisimítja a ráncokat és intenzíven hidratál a fiatalabbnak kinéző és üde tekintetért.