Institut Esthederm
Exceptional skincare

Esthe-lift manuális arckontúr feszesítő kezelés ESTHE-LIFT – Manuális arckontúr feszesítő kezelés

Egyedülálló, természetes, manuális technikával történő eljárás. Az arc kontúrjai és a megereszkedett vonások azonnal a helyükre rendeződnek.
Esthe-lift manuális arckontúr feszesítő kezelés ESTHE-LIFT – Manuális arckontúr feszesítő kezelés


Mi az Esthe-Lift - Manuális arckontúr-feszesítő kezelés?


Manuális technikával végzett, serkentő hatású kezelés, amely feszesíti, megemeli és újrarajzolja az arc kontúrjait.


Mikor indokolt az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr-feszesítő kezelés?


Ahogy idősödünk – esetleg egy jelentősebb fogyás után –, arcunk kontúrjai megereszkednek, izmai renyhévé válnak. Az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr-feszesítő kezelés mindazok számára kiváló választás, akik az arcplasztikai műtéti beavatkozások természetes alternatíváját részesítik előnyben, illetve azoknak is, akik a kezdeti megereszkedést szeretnék korrigálni, elodázva az öregedés jeleinek látványosabb megjelenését. Bármilyen bőrtípus esetében alkalmazható, preventív jelleggel akár a húszas éveik végén járó, fiatalabb korosztály tagjai is igénybe vehetik. A maximális eredmény elérése érdekében az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr-feszesítő kezelést egy hónapon át, heti egy alkalommal javasoljuk, majd a következő hónapban kéthetente egy alkalommal, végül a kozmetikus javaslatot tesz a további teendőkre. A kezelést arcfiatalító orvos-esztétikai beavatkozások előtt és után is ajánljuk, kiegészíti és fokozza azok hatását. 


Mi történik az első konzultáción?


A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre tulajdonságainak megismerésével személyre szabott ápolást nyújtson. Ismerteti az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr-feszesítő kezelés lépéseit és hatásait.


Felkészülés a kezelésre


A kozmetikai kezelések esetében önnek nincs különösebb tennivalója.


Mi történik a kezelés során?


Az ellazult állapot elérése után a bőrt kozmetikusunk előkészíti a maximális eredmény elérése érdekében. Első lépésként megszabadítja a bőrt minden szennyeződéstől, ami az Esthederm pórustisztító és mélyhámlasztó rutin segítségével történik, ami ennél a kezelésnél egy finom glikolsavas hámlasztással is kiegészül. Ezután akupresszúrás technikákkal és celluláris vízzel ellazítja az arcizmokat, majd biomimetikus peptidekkel fókuszáltan a mimikai ráncokat kezeli, aminek hatását azonnal fokozza a CRYO-tengeri alga maszk alkalmazásával, így biztosítva egy komplex anti-ageing élményt. Külön figyelmet fordít a szem környékének ápolására egy koffeinnel és vadgesztenye-kivonattal átitatott tapasz segítségével, amit a maszk alá helyez fel. Az egyedi Esthederm manuális technikával mélyre ható kezelést, valamint mélyizom masszázst végez, amely során feszesíti és erősíti az izmokat. Végül kozmetikusunk lezáró ápolást végez a lifting és regeneráló technológiával dúsított készítményekkel és fényvédő termékkel. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, esetenként – főleg az első alkalom után – izomlázszerű érzés jelentkezhet az arc izmaiban, ami néhány nap alatt elmúlik.


Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?


A kezelésnek köszönhetően az arc kontúrjai élesebbé válnak, jobban kirajzolódnak, sokkal fiatalosabb összhatást eredményezve. A manuális technikák hatására a bőr feszesebbé, teltebbé és a tónusba került izmok hatására emeltebbé válik, a ráncok és finomabb barázdák kisimulnak. Egy hónapon belül négy kezelés ajánlott a maximálisan elérhető eredmény érdekében.


 


Utókezelés és otthoni bőrápolási rutin


Az ESTHE-LIFT - Manuális arckontúr-feszesítő kezelés után ön megkötések nélkül végezheti szokásos napi teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.

Értékelés

Légy az első és értékeld a terméket

Write Your Own Review

Értélkelés írásához,
kérjük jelentkezz be! vagy