Institut Esthederm
Exceptional skincare

Osmopeel bőrmegújító kezelés OSMOPEEL NEW SKIN – bőrmegújító kezelés

Ez a gyengéd, hámlasztó kezelés simává és ragyogóvá varázsolja a bőrt.
Osmopeel bőrmegújító kezelés OSMOPEEL NEW SKIN – bőrmegújító kezelés

Mi az Osmopeel bőrmegújító kezelés?


Egyedülálló, rendkívül gyengéd hámlasztó kezelés, amely simává, üdévé és ragyogóvá varázsolja a bőrt.


Mikor indokolt az Osmopeel bőrmegújító kezelés?


Bőrünk folyamatosan újratermeli önmagát, ám az elhalt hámsejtek a felszínén maradnak, amik fakóvá, szürkévé teszik az arcunkat. Ráadásul a mindennapi élet során szennyeződések rakódnak le a pórusok mélyén, amik pattanásokat, gyulladást, ezáltal korai öregedést okozhatnak. Az Osmopeel bőrmegújító kezelés mindkét problémával sikeresen és látványosan veszi fel a harcot, korosztálytól és bőrtípustól függetlenül. A hámlasztó kezelés kisimítja, élettel telivé, ragyogóvá és fiatalosabbá teszi a bőrt, továbbá hatására egyenletesebbé válik a bőrfelszín. Az Osmopeel bőrmegújító kezelés heti-kétheti gyakorisággal ajánlott, amennyiben otthon nincs ideje, lehetősége elvégezni a bőrmegújítást. Alkalmazható esetenként is - különleges alkalmak előtt (kifejezetten ajánlott mennyasszonyok részére, a nagy nap előtt pár nappal, hogy a smink még tartósabb és tökéletesebb legyen), ha a legjobb formáját akarja nyújtani - vagy pihentető, bőrtökéletesítő program gyanánt.


Mi történik az első konzultáción?


A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre tulajdonságainak megismerésével személyre szabott ápolást tudjon nyújtani. Ismerteti az Osmopeel bőrmegújító kezelés lépéseit és hatásait.


Felkészülés a kezelésre


A kozmetikai kezelések esetében önnek nincs különösebb tennivalója.


Mi történik a kezelés során?


A relaxált állapot elérése után kozmetikusunk előkészíti a bőrt a hatóanyagok maximális bejuttatása érdekében. Első lépésként egy hatékony, mélytisztító rituálé segítségével megszabadítja a bőrt minden szennyeződéstől, ezután a felvitt peeling anyagok segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket az arc felszínéről. Ezt követően akupresszúrás technikákkal és a celluláris vízzel ellazítja az arcizmokat. A hatóidő lejárta után következik a bőr helyreállítása a megfelelő termékekkel. Végül kozmetikusunk lezáró ápolást végez kellemes masszázsmozdulatokkal, kiegészítve az általa kiválasztott, a vendég bőrét támogató készítményekkel és fényvédő termékkel. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, a peeling során tapasztalhat bizsergető, adott esetben csípő érzést, de mellékhatásokra nem kell számítani.


Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?


A kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal tisztább és üdébb lesz, hiszen az elhalt hámsejteket eltávolítjuk a bőrfelszínről. A pórusok kitisztulnak, méretük csökken. A bőrszárazság és az ebből adódó hámlás megszűnik. A bőr kisimul, felszíne kiegyenlítődik és egységes válik. Már az első alkalom után tapasztalható, hogy a bőr azonnal egészségesebb és ragyogóbb, ám javasoljuk a kezelés rendszeres ismétlését.


Utókezelés és otthoni bőrápoló rituálé


Az Osmopeel bőrmegújító kezelés után a megszokott módon végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket. 

Értékelés

Légy az első és értékeld a terméket

Write Your Own Review

Értélkelés írásához,
kérjük jelentkezz be! vagy