Institut Esthederm
Exceptional skincare

MULTI-PEEL KEZELÉS - Személyre szabott, regeneráló, hámlasztó kezelés

Személyre szabott, regeneráló, hámlasztó kezelés
MULTI-PEEL KEZELÉS - Személyre szabott, regeneráló, hámlasztó kezelés

Mi a MULTI-PEEL személyre szabott, regeneráló, hámlasztó kezelés?


Fiatalító, bőrmegújító, kiemelten személyre szabott hámlasztó kezelés, amely a bőr minden speciális igényének (egyenetlen bőr, ráncok, fénylő bőr, pigmentfoltok) eleget tesz.


Mikor indokolt a MULTI-PEEL személyre szabott, regeneráló, hámlasztó kezelés?


Bőrünk állapotának változásait az évszakok, a környezetünk, valamint életünk adott pillanatai egyaránt befolyásolják.


Ennek megfelelően,bőrünk szükségletei, arcunk különböző területeink is eltérhetnek : egyenetlenségek, ráncok, pigmentfoltok, egyedi problémát eredményezhetnek.


Bőrünk ezáltal  olyan ,személyre szabott ápolást igényel, amely minden igényre  megoldást nyújt.


Egy kezelés, amely maximalizálja a hatékonyságot és az eredményeket az
intenzíven megújuló bőrön, miközben a regeneráló hatást biztosít.


Mi történik az első konzultáción?


A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre állapotának feltérképezésével, tulajdonságainak megismerésével, egyénre tervezett  ápolást nyújtson; ezt követően ismerteti a MULTI-PEEL személyre szabott, regeneráló, hámlasztó kezelés lépéseit és hatásait.


Felkészülés a kezelésre


A kozmetikai kezelések esetében önnek nincs különösebb tennivalója.


Mi történik a kezelés során?


Az ellazult állapot elérése után a bőrt kozmetikusunk előkészíti a maximális eredmény elérése érdekében.


Első lépésként megszabadítja a bőrt minden szennyeződéstől, ami az Esthederm pórustisztító és mélyhámlasztó rutin segítségével történik.


Ezután következik a holisztikus értékelés, mely során a kozmetikus diagnosztizálja a bőr egyedi igényeit.


A személyre szabott lépések hatékonyságának növelése érdekében a kozmetikus előzetesen a Celluláris víz tartalmú arcpermettel energizálja a bőrt.


Ezt követően a holisztikus elemzés alapján 1, 2, vagy 3 féle peeling gélt visz fel, az arc, nyak és dekoltázs területére, a bőr megújításának érdekében. Problémás bőr esetén a PEELING GEL – problémás bőrre készítményt, fakó bőr esetén a PEELING GEL – ragyogást fokozó készítményt és ráncos, hiperpigmentált bőr esetén a PEELING GEL – fiatalító készítményt alkalmazza.


Ezt követi a méregtelenítés és oxigenizálás lépése, mely során az Oxigénterápiás gél maszkok tartalmának bőrön történő összekeverésével CO2 szabadul fel, ami biológiai reakció révén elősegíti a szövetek oxigénellátását.


A méregtelenítést követő lehúzható maszk szintén a holisztikus elemzésen alapszik. Száraz, ráncos bőr esetén AKTÍV HIALURONSAVAS, egyenetlen, problémás bőr esetén AKTÍV PROPOLISZOS, fakó, hiperpigmentált bőr esetén pedig az AKTÍV C-VITAMINOS lehúzható maszk kerül fel az arcra, nyakra, valamint a dekoltázsra.


A készítmények hatékonyságának kifejtési ideje alatt a kozmetikus relaxáló nyak- és vállmasszázst végez.


Ezt követően az Aktiváló lotion készítmény felvitelével távolítja el a lehúzható maszkot.


A kezelés lezárását megelőzően egy utolsó személyre szabott lépés következik a tökéletes bőr elérése érdekében. Problémás bőr esetén Intensive Propolisz+ Ferulinsavas bőrtökéletesítő krém, minden egyéb esetben pedig Intensive Hialuronsavas krémmel maximalizálja a kezelés hatékonyságát.


Végezetül gondoskodunk a bőr védelméről: az utolsó lépés által a bőrt meg tudjuk védeni azon külső stresszfaktoroktól, amelyek közvetlenül a kezelés után érhetik.


Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?


A kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal tisztább és üdébb lesz, hiszen az elhalt hámsejteket eltávolítjuk a bőrfelszínről, ezáltal stimulálva a sejtek megújulását.  A kezelés hatására a bőr kisimul, felszíne egységessé válik; a pórusok kitisztulnak, méretük csökken. Már az első kezelést követően tapasztalható, hogy a bőr azonnal fiatalosabb és ragyogóbb, ám javasoljuk a kezelés kúraszerű ismétlését.


Utókezelés és otthoni bőrápolási rutin


A MULTI-PEEL személyre szabott, regeneráló, hámlasztó kezelés után ön megkötések nélkül végezheti szokásos napi teendőit. Az utókezelés elengedhetetlen része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusa által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.  Mindemellett javasoljuk a kezelés kúraszerű ismétlését.

Értékelés

Légy az első és értékeld a terméket

Write Your Own Review

Értélkelés írásához,
kérjük jelentkezz be! vagy